Uusi erä Puula-olutta valmistuu juhannukseksi

K-Market Puulantori ja Kesäravintola Puulaaki tuovat markkinoille uuden erän Puula-olutta. K-kauppias Mikko Seppäsen mukaan uusi erä Puula-olutta on valmistumassa juhannusmarkkinoille.
Vappumarkkinoille tuotu ensimmäinen erä meni K-Market Puulantorissa kuin kuumille kiville.
– Ensimmäinen erä myytiin loppuun neljässä päivässä, Seppänen kertoo.
Juhannusmarkkinoille tuleva Puula-olut pannaan pienkäsityöpanimo Tujussa, kuten aikaisempikin erä. Kun vappuna markkinoille tullut Puula-olut oli red ale-tyyppistä, nyt juhannukseksi maisteltavaksi tuleva Puula-olut on pale ale-tyyppinen. 

Puula-oluen lisäksi K-Market Puulantori ja Kesäravintola Puulaaki tuovat juhannusmarkkinoille myös Puula-makkaran. Mikko Seppänen on haaveillut oman makkaran tekemisestä jo vuosia. Nyt asiat loksahtivat kohdilleen, kun sopivat yhteistyökumppanit löytyivät. Puula-makkaran valmistaa Roinilan Aromiliha.