Kalske lähtee parantamaan tuloksiaan Jukolan viestiin

Kangasniemen Kalske lähtee tämänvuotiseen Jukolan viestiin neljän Venla-joukkueen ja kahden Jussi-joukkueen voimin. Lauantaipäivänä alkavan Venlojen viestin osuuspituudet vaihtelevat 5,9 –  8,3 kilometrin välillä, kokonaispituuden ollessa 27,4 kilometriä. Nousua kaikilla osuuksilla kertynee parisataa metriä, ankkureilla hieman yli, ja voittajajoukkueen odotetaan alittavan niukasti kolmen tunnin rajan. Kalskeen 1. joukkue suunnistaa järjestyksessä: Oona Valkonen, Outi Valkonen, Sirja Heiskanen ja Viivi Valkonen.

Miesten viesti alkaa illalla klo 23.00 ja voittajaa odotetaan maaliin, yhteensä liki 80 kilometrin radoista selvinneenä, klo 6.47 sunnuntaiaamuna. Osuuspituudet vaihtelevat neljännen osuudet 7,6 kilometristä toisen osuuden 14,4 kilometriin. Osuudet 1-3 juostaan osittain tai kokonaan pimeässä, riippuen säästä. Nousua kertynee lyhimpien osuuksien 150 metrin ja ankkuriosuuden liki 500 metrin välillä. Miehissä viimevuotista sijoitusta lähtevät parantamaan: Mikael Sippo, Pietu Heiskanen, Tero Kemppi, Matias Sippo, Pekka Valkonen, Keijo Tarvonen ja Henri Lappalainen. Toinen joukkue juoksee järjestyksessä Hannu Tiusanen, Severi Heiskanen, Jari Puntanen, Joona Laitinen, Seppo Laitinen, Jari Heiskanen ja Markus Sippo.