Kangasniemeä juhlitaan sunnuntaina

Kangasniemen kunta viettää 150-vuotisjuhlavuotta. Juhlavuoden päätapahtuma on 18.6.2017 vietettävä Kangasniemen päivä. Päivä alkaa juhlajumalanpalveluksella klo 10 Kangasniemen kirkossa.
Kaikkien kangasniemeläisten yhteinen juhlakulkue lähtee Suomen lipun johdolla klo 12 rantatorilta ja kulkee juhlapaikalle Kansis-keskukseen. Kulkueeseen toivotaan runsasta osanottoa, Kangasniemeläisten järjestöjen lippuja, myös ajoneuvoja, rekvisiittaa, asuja ym. eri aloilta, harrastusryhmistä, eri aikakausilta, historiasta nykypäivään asti, kansallispukuja, mitä vaan keksitään. Ennakkoilmoittautumisia kulkueeseen ei tarvita.
Juhla jatkuu Kansis-keskuksessa, jossa tarjotaan keittolounas ja kahvit kello 12.30-14. Pääjuhla alkaa Kansis-keskuksen salissa klo 14. Juhlapuheen pitää Vuoden Juontajaksi 2015 ja Vuoden Puhujaksi 2012 valittu André Noël Chaker. Muusta juhlan ohjelmasta vastaavat Teatteri EState, Visa ja Vilma Wiren, sekä Kangasniemen Mieslaulajat ja Niemettäret. Kunta toivoo koko Kangasniemen liputtavan juhlapäivänä.

Kangasniemen päivän juhlallisuudet su 18.6. klo 10 alkaen kirkossa, klo 12 alkaen rantatorilla ja klo 12.30 alkaen Kansis-keskuksessa.